Modern technology gives us many things.

Чорна П’ятниця – час замовляти товари з США: iPhone, ТОП бренди і електроніка

0 123

Українці полюбляють економити і готові чекати увесь рік на найкращі ціни. А тому час напередодні та в день Чорної П’ятниці, яка цього року пройде 24 листопада, ідеальний для запланованих покупок. Але магазини та бренди в нашій країні не найщедріші, тож пропонуємо альтернативу. Доставка товарів з США від перевіреного та надійного партнера Vector, який допомагає в викупом, навіть з офіційного Apple Store, правильна альтернатива.

Чорна П’ятниця – час замовляти товари з США: iPhone, ТОП бренди і електроніка

 

Три найпопулярніших інтернет-магазини у іноземців в США

Найпопулярніші бренди та маркетплейси серед українців в США перерахуємо нижче, адже вони отримали своє визнання завдяки репутації, якості, інноваційності та стилю продукції. Ось ТОП-3 бренди:

  • Apple. Виробник відомий такими гаджетами як iPhone, iPad, MacBook. Викуп та доставка з Apple Store в Україну – це просто, швидко та доступно з сервісом, який згадали на початку статті.
  • Amazon. Величезний маркетплейс з широким асортиментом товарів, включаючи преміальних та китайських виробників. Він дуже прискіпливо слідкує за оригінальністю та якість товарів, бореться з продавцями копій та підробок.
  • Nike. Бренд спортивного одягу та взуття. Саме інтернет-магазин в США пропонує найбільший асортимент та найкращі ціни, особливо на Black Friday.
  • ТОП пристроїв, що купують на розпродажі в США

    Про Apple iPhone 15 і попередніх моделей говорити не будемо – це мега популярний для доставки з США смартфон. А от ще популярні категорії пристроїв, які українці часто купують в американських інтернет-магазинах, включають:

    • Ноутбуки. В списку авжеж є продукція від Apple, але і Dell, HP і Lenovo користуються попитом. Покупці обирають як нову, так і БУ техніку.
    • Планшети. Серія Apple iPad знову серед перших, різні планшети на Android також не оминають, бо вони добре адаптовані для розваг, навчання та роботи.
    • Розумні годинники. Перелік включає Apple Watch та різноманітні фітнес-трекери від таких брендів, як Fitbit та Garmin. Вони найкращі серед натільних гаджетів, які купують для моніторингу здоров’я та збору статистики при з тренувань по фітнесу.
    • Ігрові консолі. Авжеж йдеться про останні покоління PlayStation 5 і Xbox Series X, які знаходяться в дефіциті та пропонуються по завищеним цінам в локальних магазинах.

    Тренди та бренди час від часу можуть змінюватись, але за спостереженням редакції порталу Smartphone.ua, наведена вище інформація актуальна вже з десяток років. Вигідність купівлі товарів у США навіть не будемо заперечувати. Особливу увагу рекомендуємо звертати на розпродажі, адже можна зекономити до 50-70%  від початкової вартості на категорії: електроніка та технології, мода та одяг, косметика, товари для здоров’я, спортивні товари та обладнання, побутова та кухонна техніка, автомобілі та запчастини.

    Источник

    Оставьте ответ

    Ваш электронный адрес не будет опубликован.

    13 + 2 =