Modern technology gives us many things.

Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на бій. Той погодився

0 175

Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на бій. Той погодився

Мільярдер Ілон Маск викликав іншого мільярдера, Марка Цукерберга, на бій, після того як стало відомо, що Meta готує конкурента соціальній мережі Twitter.

Після того, як Ілон Маск написав у Twitter, що він “готовий до бою в клітці” з Цукербергом, генеральний директор Meta швидко відповів, опублікувавши скріншот твіту Маска з підписом “надішли мені місце розташування”. Маск зі свого боку відповів коротко і ясно: “Лас-Вегас, Октагон”.

Якщо провести побіжний аналіз можливої сутички між двома мільярдерами, то ми побачимо таке: 51-річний Маск має перевагу перед Цукербергом з погляду маси. При цьому він розповідав, що брав участь у “справжніх жорстоких вуличних бійках”, коли ріс у Південній Африці.

39-річний Цукерберг нещодавно виграв турнір із джиу-джитсу. У вересні минулого року стало відомо, що Цукерберг почав навчатися змішаних єдиноборств (ММА), і тренер назвав його “тихим убивцею” на рингу. Цукерберг також стверджує, що нещодавно завершив Murph Challenge менш ніж за 40 хвилин. Це випробування включає забіг на 1,6 км, 100 підтягувань, 200 віджимань і 300 присідань із повторним забігом на 1,6 км.

Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на бій. Той погодився

Очевидно, що можлива сутичка Маска і Цукерберга може стати одним із найбільш видовищних боїв усіх часів.

Маск додав, що збирається просто лежати на своєму супротивнику і нічого не робити.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

девять − 5 =