Modern technology gives us many things.

Навушники Apple AirPods Max, які оновлюватимуться наприкінці наступного року, задовольнятимуться старим чипом H1

0 91

Колумніст Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman) уже зазначав минулого тижня, що в найближчі кілька років компанія Apple оновить сімейства навушників, які випускає, але про зміни характеристик найбільших з них – AirPods Max – повідомив вельми скупо. Крім появи порту USB-C, ніяких нововведень для цих навушників не заявлено, а це значить, що вони, за прикладом AirPods Pro 2, не отримають більш сучасний чип H2.

Навушники Apple AirPods Max, які оновлюватимуться наприкінці наступного року, задовольнятимуться старим чипом H1

Нагадаємо, що впровадження порту USB-C орієнтоване на відповідність актуальної лінійки продукції Apple вимогам Євросоюзу до уніфікації зарядних пристроїв. Крім того, для Apple AirPods Max заявлено нові кольори корпусу, але для продукту, що виходить наприкінці наступного року, перелік змін доволі скупий. Компактні Apple AirPods Pro другого покоління отримали новий чип H2 восени цього року, і за наступний рік компанія цілком могла б впровадити його і в AirPods Max, але якщо цього не станеться, то залишиться лише припустити, що навушники накладного типу до числа пріоритетних лінійок продукції просто не належать.

Прийнято вважати, що саме наявність чіпа H2 у поєднанні з оновленням операційної системи iOS 17 наділяє бездротові навушники AirPods Pro другого покоління підтримкою нових функцій у сфері активного шумозаглушення, а також здатністю активувати запити до голосового асистента Siri через однойменне кодове слово. Утім, Гурман зберігає за Apple право вносити зміни до своїх планів щодо оновлення AirPods Max, тож упродовж найближчих дванадцяти місяців багато чого може бути переглянуто.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

4 × один =