Modern technology gives us many things.

Опубліковано перші якісні рендери OnePlus 12

0 153

Опубліковано перші якісні рендери OnePlus 12

У мережі поступово накопичуються відомості про майбутній флагманський смартфон OnePlus. Цього разу надбанням громадськості стали перші якісні зображення OnePlus 12. Ними поділився надійний мережевий інформатор Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), відомий у Twitter під ніком Onleaks. Спочатку зображення опублікував ексклюзивно ресурс Smartprix, підкресливши, що рендери створені на основі реальних фотографій прототипу смартфона.

Опубліковано перші якісні рендери OnePlus 12

Судячи з рендерів, OnePlus 12 пропонує помітну зміну в дизайні і розташуванні камер. Як зазначає джерело, OnePlus, схоже, черпав натхнення в Oppo Reno 10 Pro+ і вибрав перископічний телеоб’єктив, на відміну від традиційного телеоб’єктива в OnePlus 11.

Блок основної камери став квадратним, він плавно переходить у бічну рамку. Через розташування перископного модуля OnePlus перемістила світлодіодний спалах за межі круглого кільця камери, розташувавши його у верхньому лівому кутку блоку. OnePlus 12 також отримав вужчі рамки екрана, а фронтальна камера перемістилася з верхнього лівого кута в центр.

Опубліковано перші якісні рендери OnePlus 12

Що стосується характеристик, то в OnePlus 12 очікується 6,7-дюймовий екран OLED з роздільною здатністю 2K і кадровою частотою 120 Гц, майбутня флагманська SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, акумулятор ємністю 5000 мАг, підтримка дротової зарядки потужністю 150 Вт і бездротової на 50 Вт. Основна камера може отримати 50-мегапіксельний датчик серії IMX9, ширококутний модуль на 50 Мп і перископічний модуль Omnivision OV64B на 64 Мп. Це суттєвий крок уперед порівняно з камерою OnePlus 11 (50 Мп, 48 і 32 Мп).  

Очікується, що OnePlus 12 дебютує в Китаї в грудні, а глобальний запуск відбудеться на початку 2024 року.

Опубліковано перші якісні рендери OnePlus 12

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

один × 4 =