Modern technology gives us many things.

Понад 90% покупців смарт-годинників Ray-Ban Stories перестали регулярно ними користуватися

0 116

Схоже, компанії досі не можуть придумати розумні окуляри, які люди дійсно хотіли б постійно використовувати. Як повідомляється, понад 90% покупців розумних окулярів Ray-Ban Stories компанії Meta (на момент анонсу вона ще називалася Facebook) перестали користуватися пристроєм на постійній основі.

Понад 90% покупців смарт-годинників Ray-Ban Stories перестали регулярно ними користуватися

Внутрішні документи компанії, на які посилається The Wall Street Journal, вказують на те, що лише близько 27 000 власників окулярів, як і раніше, регулярно використовують їх. Під регулярністю тут мається на увазі використання щомісяця, тож незрозуміло, наскільки часто насправді використовуються окуляри. При цьому з вересня 2021 року до лютого 2023 року компанія продала близько 300 000 окулярів. Тобто понад 90% користувачів пристрій виявився нецікавим навіть у перспективі півтора року.

Крім того, що пристрій вміє не так вже й багато, користувачі зіткнулися з низкою проблем, включно з проблемами зі звуком, голосовими командами, поганим часом автономної роботи та імпортом мультимедіа з інших пристроїв. 13% покупців майже відразу повернулися окуляри в магазини.

Незважаючи на вельми гнітючу статистику, Meta хоче випустити друге покоління окулярів з поліпшеними функціями, камерами і автономністю. Вони очікуються наступного року.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

3 × 5 =