Modern technology gives us many things.

realme 11 Pro+ 5G: 200-мегапіксельна камера та SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом тепер в Україні

0 138

Компанія realme, найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів, сьогодні офіційно представила свою перевершувальну серію realme 11 5G. Ця абсолютно нова серія включає моделі realme 11 Pro+ 5G та realme 11 Pro 5G. realme 11 Pro+ 5G стає флагманом року серед камерних смартфонів компанії. І обидві моделі, realme 11 Pro+ 5G та realme 11 Pro 5G, мають розкішний дизайн, створений за участю колишнього дизайнера принтів та тканин з Gucci- Матео Менотто.

realme 11 Pro+ 5G:  200-мегапіксельна камера  та  SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом тепер в Україні

Серія realme Number Series досягла 50 мільйонів відвантажень по всьому світу, що знаково сприяє досягненню realme позначки в 100 мільйонів проданих пристроїв за рекордно короткий час.  Дотримуючись принципу  “Без революційних інновацій, немає випуску продукту”, realme 11 Pro+ 5G відзначається світовою першістю у вигляді флагманської камери року з першою в світі 200-мегапіксельною камерою SuperZoom – найпотужнішою у своєму ціновому діапазоні. Вона не тільки забезпечує революційний досвід мобільної фотографії зі здатністю до зуму, вищим пікселем і більшим функціоналом, але також досягає великих поліпшень у дизайні, часі роботи від акумулятора, пам’яті та іншому.

Як зазначив Chase Xu – віце-президент компанії realme, глобальний маркетинговий директор: “Для індустрії смартфонів битва за відношення ціна-продуктивність завершилася. Почалася ера відношення якості до продуктивності. realme візьме лідерство в наданні продуктів із хорошим співвідношенням якості та продуктивності і безперервно принесе революційні продукти нашим споживачам”.

realme 11 Pro+ 5G: Перша в світі 200-мегапіксельна камера SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом

Забезпечуючи вражаючий досвід фотографування на рівні флагманських пристроїв, realme 11 Pro+ 5G використовує оновлений суперзум-сенсор Samsung ISOCELL HP3, має великий розмір матриці 1/1.4 дюйма і велику діафрагму f/1.69. Також realme 11 Pro+ 5G підтримує прямий вивід 200-мегапіксельних зображень – кожен піксель вносить свій внесок у якість кінцевої картинки.

realme 11 Pro+ 5G:  200-мегапіксельна камера  та  SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом тепер в Україні

Фотографування стає легким і дуже цікавим завдяки технології зуму в матриці, яка підтримує 4-кратний безвтратний зум, що дозволяє отримувати зображення у високій роздільності з великої відстані. Також була додана нова функція автозуму, із одного натискання телефон автоматично визначить вибрану область та інтелектуально збільшить її до обраного ракурсу.
realme 11 Pro+ 5G також ставить рекорди в функціоналі флагманської камери за допомогою активованої технології SuperOIS, Super NightScape, режиму Місяць, а також режиму Starry Mode Pro, що надає користувачу більше свободи для вираження своєї особистості.

realme 11 Pro+ 5G:  200-мегапіксельна камера  та  SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом тепер в Україні

Користувачі можуть досліджувати світ та знаходити більше задоволення в фотографуванні завдяки 32-мегапіксельній передній камері Sony, режиму Super Group Portrait, режиму One Take, а також іншим функціям, а також улюбленому фото-режиму Street Photography 4.0.

realme 11 Pro+ 5G: Дизайн задньої панелі  у стилі принтів Gucci

Серія realme 11 не тільки здійснила прогрес в сфері смартфонів з найкращою камерою, але також в естетичному дизайні. Три варіанти кольорів – Sunrise Beige, Oasis Green та Astral Black – були розроблені студією дизайну realme спільно з Маттео Менотто – колишнім дизайнером принтів та тканин Gucci, щоб привнести розкішний дизайн та майстерність провідних розкішних брендів для молоді всього світу. В Україні буде представлено  Astral Black  та  Sunrise Beige.

realme 11 Pro+ 5G:  200-мегапіксельна камера  та  SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом тепер в Україні

Кольорова палітра Sunrise Beige надихнена містом моди – Міланом. Дизайнер зафіксував найвишуканіший і ефемерний момент дня, коли сонячне світло огортає класичну будівлю з обох боків світло-золотистим відтінком. realme 11 Pro+ 5G використовує процеси преміум-класу виробництва. Дизайн тривимірного шиття, що нагадує ручне виконання, привертає увагу високої текстурності, а сполучення веганської шкіри лічі з тривимірною тканиною створює захоплюючий та стильний відтінок.

Поміж фотокамерою та дизайном, realme 11 Pro+ 5G також виділяється як потужний універсальний пристрій, що має зарядку 100W SUPERVOOC та акумулятор ємністю 5000 мАг. Він використовує дисплей Curved Vision з частотою зниження до 2160 Гц – найвищою в індустрії, а також першої в світі автоматичної регулювання яскравості на 20 000 рівнів.
realme 11 Pro 5G: Преміальний  вигнутий дисплей зі зниженням частоти до 2160 Гц
realme 11 Pro 5G має ту ж преміумну конфігурацію дисплея, що і realme 11 Pro+ 5G. Він оснащений дисплеєм Curved Vision з частотою зниження до 2160 Гц, першою в світі технологією PWM, а також підтримкою режиму Sunlight Screen і автоматичної регулювання яскравості на 20 000 рівнів. За свою інноваційну екранну технологію, realme 11 Pro 5G отримав дві престижні сертифікації за захист очей від TUV Rheinland за забезпечення комфорту та безпеки користувачів.

realme 11 Pro+ 5G:  200-мегапіксельна камера  та  SuperZoom з 4-кратним безвтратним зумом тепер в Україні

Крім прогресивної технології екрану, realme 11 Pro 5G також успадкував естетичність realme 11 Pro+ 5G. realme 11 Pro підтримує вивід прямої 100-мегапіксельної фотографії, 2-кратний безвтратний зум, режим Auto-Zoom, режим Super NightScape та режим Street Photography 4.0.
З високою продуктивністю, низьким енергоспоживанням та великою пам’яттю, realme 11 Pro є справжнім флагманським смартфоном. Він оснащений чіпом Dimensity 7050 5G, встановленим стандартними 12 ГБ ОЗП та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Ще більше покращення якісних і високоякісних вражень забезпечує зарядка 67W SUPERVOOC + акумулятор на 5000 мАг, realme UI 4.0 та стерео-динаміки Dolby.

Ціни на realme 11 Pro+ 5G та realme 11 Pro в Україні стартуватимуть з 13999 грн  та 18999 грн.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

четырнадцать − 5 =