Modern technology gives us many things.

Xiaomi 14 Ultra – отримає зручний аксесуар для зйомки

0 58

Компанія Xiaomi вже підготувала до виходу пристрій під назвою Xiaomi Professional Photography Grip (Power Bank), який пройшов сертифікацію 3C перед запуском у Китаї.

Як повідомляє mydrivers, йдеться про аксесуар, який призначений для ще не анонсованого смартфона Xiaomi 14 Ultra. За аналогією з таким самим аксесуаром для Xiaomi 13 Ultra пристрій робить зручнішим утримання смартфона під час використання його як камери. Крім того, в описі йдеться, що він оснащений вбудованим акумулятором.

Xiaomi 14 Ultra - отримає зручний аксесуар для зйомки

У комплект для Xiaomi 13 Ultra входить захисний чохол із технологічної наношкіри та ручка для фотозйомки, яка дає змогу “перетворити телефон на камеру за лічені секунди”.

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra буде оснащений двома перископними телеоб’єктивами і акумулятором ємністю 5180 мАг. Основна камера Xiaomi Mi 14 Ultra використовуватиме дюймовий 50-мегапіксельний датчик Sony LYT900 і об’єктив зі змінною діафрагмою. Xiaomi 14 Ultra отримає екран роздільною здатністю 2K з невеликим вигином з усіх чотирьох сторін. Середня рамка буде металевою, а перехід від задньої панелі до бічної рамки матиме прямий кут, як у iPhone 14/13/12.

Презентація смартфона очікується навесні.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

5 × 5 =