Modern technology gives us many things.

JOBITT – успішна стратегія анонімного пошуку роботи в ІТ

0 59

Пошук роботи – це серйозний захід, який, в ідеалі, має закінчитися успішним працевлаштуванням у хорошій компанії. ІТ сфера не виключення, та й до всього в ній діють свої правила під які створений сервіс JOBITT. Якщо коротко, то на ньому знайдете не лише вакансії і резюме, а й калькулятор заробітної плати і онлайн-конструктор резюме.

Буває, що пошук роботи затягується, час іде, пропозицій наче і немало, але без результату. І все це не додає настрою здобувачеві. Значить потрібно щось змінити. І почати слід з того, що роботу в ІТ шукають не зовсім «класично». Для розробників софта і додатків, керівників проектів, тестерів та інших програмістських вакансій існують свої сайти. З jobitt.com можна почати свій шлях в ІТ-сфері, а за потреби це можна зробити анонімно.

JOBITT - успішна стратегія анонімного пошуку роботи в ІТ

Рекомендації, які допоможуть у пошуку роботи в IT

  • Визначитися з тим, що ви хочете. Перш за все, успіх у будь-якій справі залежить від правильно поставленої мети. Потрібно чітко розуміти, яку роботу ви хочете і почати пошук відповідної вакансії. На https://jobitt.com продуманий фільтр, який дозволить фільтрувати пропозиції по:
    • Заробітній платі.
    • Типу зайнятості (повний робочий день, віддалено…).
    • Мові програмування, CMS та ін.
  • Користуватися кількома джерелами. Не всі роботодавці виставляють вакансії у відкритому доступі на «масові» сайти. Деякі шукають людей самостійно, переглядаючи резюме шукачів лише на спеціалізованих ресурсах, який редакція порталу Smartphone.ua вже згадала у цій статті.
  • Грамотна презентація себе. Резюме – це перший крок на шляху до омріяної вакансії. Наступний етап – співбесіди. На ній слід якомога якісніше презентувати свої здібності. Описати свої найкращі якості, які допоможуть у роботі на тій посаді, на яку ви претендуєте. Не оминайте онлайн-конструктор.
  • Готовність навчатися. Звичайно, досвід і знання – це дуже добре. Але, щоб стати хорошим фахівцем, потрібно вивчити щось нове. Покажіть на співбесіді, що ви готові вчитися. Як показує практика, з двох кандидатів на посаду обирають того, хто готовий дізнаватися нове.

Вивчи роботодавця

Готуючись до співбесіди будьте готові до питання про компанію. І буде добре, якщо ви зможете дати розгорнуту відповідь. А також рекрутери люблять ставити запитання про те, чому ви обрали цю компанію. Воно не дивне, набагато гірше, якщо просять написати програмний код на листочку.

JOBITT - успішна стратегія анонімного пошуку роботи в ІТ

Підбивши підсумки, можна сказати, що пошук роботи – це серйозний захід, до якого необхідно грамотно підійти. В IT виникла практика підвищеної анонімності, зважати на неї не варто, але й оминати корисні сервіси, які допоможуть знайти вакансію з вищою ЗП непотрібно. Але, якщо все зробити правильно, роботу можна отримати швидко і легко.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

6 − три =