Modern technology gives us many things.

Захисний чохол для iPhone 15 Pro: вибираємо 3 найкращих

0 112

Якщо ви серед небагатьох щасливчиків, у кого вже є новий iPhone 15 Pro (Max), можливо, вам цікаво, як захистити цю новинку від пошкоджень. Крім того, що після контакту зі шкірою на титановому корпусі утворюються плями, потрібно подумати і про можливі пошкодження заднього скла. У нас є добірка 3 найкращих обкладинок для кожного. Підбірку чохлів для iPhone 15 Pro представлено за підтримки нашого партнера інтернет-магазину iLounge. 

Максимальна якість з натуральної шкіри

Захисний чохол для iPhone 15 Pro: вибираємо 3 найкращих

Цього року Apple вирішила відмовитися від чохлів з натуральної шкіри в рамках своїх цілей сталого розвитку. Тим, хто не хоче втрачати цей розкішний і якісний матеріал, не залишається нічого іншого, як шукати альтернативи. Серед альтернатив є багато виробників, які пропонують різні ціни і, відповідно, також різну якість матеріалів і обробки. Ми подумали, що якщо шкіра, то без компромісів. Тому ми вибрали шкіряний чохол Nomad як ідеальний варіант. Доступний у кількох кольорах.

Екочохол від Apple

Захисний чохол для iPhone 15 Pro: вибираємо 3 найкращих

Після того, як стала очевидною низька якість і низький термін служби упаковки FineWoven, ми не рекомендуємо цю упаковку. Чохли FineWoven дуже швидко зношуються, на них з’являються подряпини, плями, вони погано тримаються. Це не те, як ми уявляємо собі «стійке» рішення, яке має замінити шкіру.

Як ми вже згадували, цього року Apple вирішила замінити шкіряні чохли на нову тканину FineWoven. Це спеціально розроблений матеріал, який приємний і досить міцний. Що трохи дивує, так це його ціна. Але неможливо заперечити, що вони виглядають чудово. Подивіться самі на кілька обраних варіантів.

Золота середина від перевіреного бренду

Захисний чохол для iPhone 15 Pro: вибираємо 3 найкращих

Чохол 1Mag Pro для iPhone 15 Pro від виробника oneLounge забезпечує ідеальний захист від потертостей і подряпин. Ця тверда задня кришка, виготовлена ??з якісної чорної шкіри, додає вашому телефону нотки елегантності та розкоші. Користувачі також оцінять підтримку бездротової зарядки, включаючи технологію MagSafe, і точні вирізи для всіх важливих елементів керування телефоном.

Гаманець достатньої якості, включаючи MagSafe

Нарешті, у нас є найдешевший варіант, який пропонує базовий захист, MagSafe. Це чохли, які роками є перевіреним рішенням для захисту iPhone. Це дешеве та ефективне рішення.

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

14 + 13 =