Modern technology gives us many things.

Прозорий Nothing Phone (2) представлений офіційно

0 136

Прозорий Nothing Phone (2) представлений офіційно

Британський стартап Nothing Technology, заснований співзасновником OnePlus Карлом Пеєм, представив свій другий смартфон. Модель Nothing Phone (2) схожа на попередника, але отримала низку істотних змін і поліпшень, як зовнішніх, так і внутрішніх.

Nothing Phone (2) отримав заокруглену задню скляну панель, що робить його більш зручним у використанні. Інтерфейс Glyph також отримав оновлення і тепер складається з 11 сегментованих світлодіодних стрічок із 33 зонами освітлення. Він пропонує нові варіанти використання для повідомлень, як от регулювання гучності та індикатори таймера. Користувач може призначити верхньому лівому світлодіоду для сповіщень Essential Glyph певні додатки, і він світитиметься доти, доки сповіщення з меню сповіщень не буде видалено.

Прозорий Nothing Phone (2) представлений офіційно

Смартфон оснащується 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм LTPO з роздільною здатністю Full HD+ і кадровою частотою до 120 Гц. Виріз під фронтальну камеру (Sony IMX615 на 32 Мп з підтримкою запису відео 1080p зі швидкістю 60 к/с) тепер розташований по центру.

Основна камера на задній панелі тепер оснащена датчиком Sony IMX890 на 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення OIS і оновленими режимами HDR і Motion Capture. 50-мегапіксельна надширококутна камера використовує той самий датчик Samsung JN1, що й попередник, але також має розширені можливості HDR.

Прозорий Nothing Phone (2) представлений офіційно

Апаратною основою стала SoC Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 замість колишнього Snapdragon 778G+ у попередника. Ємність акумулятора тепер становить 4700 мАг, а швидкість зарядки залишається незмінною: 33 Вт у дротовому режимі і 15 Вт у бездротовому. На смартфон встановлена операційна система Android 13 з оболонкою Nothing OS 2.0, яка додає нові віджети, кольори тем, макети папок і обкладинки.

Прозорий Nothing Phone (2) представлений офіційно

Nothing Phone (2) пропонується в білому і темно-сірому колірних варіантах. Ціна становить 599 доларів для США і 679 євро для Європи за версію з 8 ГБ ОЗП і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Версія 12/256 ГБ обійдеться в 699 доларів / 729 євро, а топова модель на 12/512 ГБ – 799 доларів / 849 євро. Прийом попередніх замовлень починається сьогодні, а відкриті продажі заплановані на 17 липня 2023 року.

Прозорий Nothing Phone (2) представлений офіційно

Источник

Оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

14 + девятнадцать =